Hjälp vår kampanj ”Val varje dag”

Den första maj och fram till valdagen kommer Det fria Sverige bedriva kampanjen "Val varje dag". Här finns mer information om kampanjen och hur du kan hjälpa till.

Det fria Sverige är inget politiskt parti, och vi ställer inte upp i val. Däremot har vi en opinionsbildande uppgift, och kommer därför under sommaren och fram till valdagen att bedriva en kampanj som vi kallar för ”Val varje dag”.

Vi kommer synas och märkas på olika sätt, både på nätet och ute i den fysiska verkligheten. Tack vare våra många och flitiga medlemmar hoppas vi kunna sprida hundratusen kampanjtidningar, klistermärken och visitkort. Alla dessa kommer förklara för mottagaren att även om det kan vara viktigt att rösta i valet, så är det viktigaste de val vi gör varje dag.

Kampanjen kommer hänvisa svenskar vidare till hemsidan valvarjedag.se, där man bland annat kommer få möjlighet att ladda ned en gratis e-bok fullpackad med tips på val du kan göra i din vardag för en svensk framtid.

Kampanjmaterial kommer finnas att hämta gratis för alla medlemmar i Svenskarnas hus på vårt valborgsfirande, och sedan så långt lagret räcker.

Hjälp oss täcka kostnaderna

Vi har pressat kostnaderna för kampanjen så mycket det går, och alla våra medlemmar delar ut material ideellt på sin fritid. Nu behöver vi din hjälp att täcka kostnaderna för tryck av kampanjmaterialet. Vi behöver samla in 50 000 kronor för att täcka upp tryckkostnaderna, och om mer pengar än så kommer in så kommer det användas för att täcka andra kostnader rörande kampanjen likt porto, resor, byråkrati för tillståndsansökningar osv.

Ju mer resurser vi har, desto mer kan vi se till att kampanjen når ut till de svenskar som behöver ta del av den.

Donera på annat sätt

  • Swish: 123 510 57 62
  • Bankgiro: 729-1404

Märk överföringen med ”kampanj”.

Stort tack för ditt stöd – vare sig det är ekonomiskt, genom att sprida materialet eller genom att dela kampanjen digitalt när den kommer igång. Tillsammans gör vi skillnad!

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.