Hans namn är Tommie Lindh

19-årige Tommie Lindh mördades när han försökte stoppa en afrikan från att våldta en svensk flicka. I Stockholm tog Det fria Sverige initiativ till en aktion för att hedra hans minne.

Den 10 maj mördades Tommie Lindh, en nyligen 19 år fyllda ung man, i samband med att han försökte stoppa en afrikan från att våldta en svensk flicka. Hans död har sänt chockvågor inom den delen av Sverige som bryr sig om det svenska folket, men mötts med kompakt tystnad från etablissemanget och de svenskfientliga aktörerna.

Runt om i landet har olika initiativ tagits för att uppmärksamma fallet. I Härnösand, där Tommie bodde för att studera på Sjöfartsprogrammet och där mordet skedde, kallade Nordfront till torgmöte, vilket ordningsmakten försökte stoppa.

På Twitter har tusentals spridit memen ”Han heter Tommie Lindh”, som en referens till en scen ur boken och filmen Fight Club, vilket fått Tommie Lindhs namn att ”trenda”, vilket betyder att det är det mest omtalade just nu.

Det fria Sverige tog i Stockholm initiativ till ett hedrande, och medlemmar tillverkade en tio meter lång banderoll och organiserade en aktion ovanför Fredhällstunneln i huvudstaden. Ett trettiotal personer slöt upp, så väl medlemmar i Det fria Sverige som andra nationalister, för att tända facklor och bengaler i samband med att banderollen hängdes upp på söndagskvällen.

Banderollen hängde sedan kvar hela måndagsförmiddagen och sågs av tusentals svenskar under morgonrusningen.

Tommie Lindh blev ännu ett offer för mångkulturen, men hans död får inte vara förgäves. Etablissemanget gör vad de kan för att tiga ihjäl hans öde, och när de nu inte lyckas med det kommer de snart försöka baktala honom eller de nationalister som vill hedra hans minne. Men vi låter oss varken skrämmas eller tystas, vi tänker inte låta Tommies minne falla i glömska.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email