Halmstads kommun inför etnisk diskriminering av svenskar

Svenskfientligheten genomsyrar allt fler delar av det tidigare svenska samhället. Nu har Halmstads kommun kommit med sitt bidrag genom en ny policy som ger utlänningar bättre anställningsvillkor än svenskar.

För att fler utlänningar ska få stanna i Sverige väljer Halmstads kommun att ändra sina anställningsrutiner och ge ”ensamkommande” som fått stanna på grund av gymnasielagen fast anställning med detsamma. Samma erbjudande ges inte till svenska arbetare, som avkrävs sex månaders provanställning innan de kan få den tryggheten. 

De nya reglerna, som börjar gälla från första oktober, innebär ett avsteg från kommunallagen som stipulerar att ”kommuner och regioner ska behandla sina medlemmar lika”. 

I sociala medier hörs flera upprörda röster, inte minst från svenska arbetare som fått hoppa runt på vikariat och andra osäkra anställningar hos Halmstads kommun, och som nu får se fasta anställningar delas ut till utlänningar på helt andra villkor.

Vi i Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening, vägrar att acceptera svenskfientligheten, var den än visar sitt fula tryne. Halmstads kommun har nu aktivt tagit ställning för diskriminering av svenska arbetare, och har därmed förlorat all rätt att företräda svenskarna. 

Vi uppmanar alla svenskar att kontakta ansvarig politiker, kristdemokraten Ella Kardemark, och förklara för henne varför svenskfientlighet är oacceptabelt. Självklart ska detta göras civiliserat och på hövligt vis, något annat anstår inte fria svenskar.

Samtliga kontaktuppgifter finns på Halmstads kommuns hemsida.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.