Glöm aldrig Drottninggatan

Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening, minns terrordådet på Drottninggatan 2017, och kräver att ansvariga ställs till svars.

I dag är det fem år sedan den illegala invandraren och islamisten Rakhmat Akilov kapade en lastbil som han sedan körde i full fart på butiksstråket Drottninggatan i Stockholm, vilken vid tidpunkten var fullt med intet ont anande människor. Fem personer dog, och många fler skadades och traumatiserades.

Liknande terrordåd hade setts runtom i Europa åren innan, och tyvärr var det bara en tidsfråga innan det skulle ske även hos oss. Vi hade visserligen haft den misslyckade muslimska självmordsbombaren Taimour Abdulwahab på just Drottninggatan redan 2010, men Akilovs attack gick betydligt mer enligt de diaboliska planerna.

Akilov är självklart ytterst ansvarig för sina handlingar, men vi får heller aldrig glömma att det var politikers och etablissemangets svek mot det svenska folket som möjliggjorde terrordådet.

Den sunnimuslimska tadzjikern Akilov sökte sig till vårt land 2014, efter att Sverige under lång tid gjort sig känt som massinvandringens förlovade land. Bara två månader efter att dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt hållit ett tal där han bett svenskarna ”öppna sina hjärtan” för massinvandringen, kom Akilov till Sverige och ville ha asyl.

Med 2015 års massiva migrantvåg skedde en del förändringar i svensk asyllagstiftning, vilket kan ha lett till att Akilov fick avslag på sin asylansökan, och sedan även på sin överklagan. Han lämnade dock inte Sverige, och på grund av myndigheters och politikers slapphet kunde han vistas illegalt i vårt land från januari 2017.

Några månader senare kapade han en lastbil. Fylld av sitt hat mot Sverige och svenskarna försökte han mörda så många som möjligt under fredagsrusningen. Kaoset och förödelsen under fredagsrusningen var total. Kroppar slets isär, människor flydde i panik.

Bland de som mördades fanns den 11-åriga svenska flickan Ebba Åkerlund.

Vi i Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening, kommer aldrig glömma det svenskfientliga terrordådet på Drottninggatan 2017. Vi kräver också att ansvariga politiker och myndighetschefer ställs till svars för att illegala invandrare, likt Akilov, kunnat uppehålla sig i Sverige. Man har inte bara brustit i sitt arbete; man har vanskött det på ett sätt som fått blodiga konsekvenser.

Glöm aldrig Drottninggatan.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.