Förstå vad sosseriet planerar 2022

Svenskarnas frihet är mer hotad i dag än på mycket länge. Orsaken är en alltmer maktfullkomlig socialdemokrati och deras stödpartier Vänsterpartiet och Centerpartiet. Bilden klarnar hela tiden och det är tydligt vad partiet planerar om de förlorar valet 2022.

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

I SVT:s intervjuprogram 30 minuter säger Stefan Löfven att en moderatledd regering som stödjer sig på Sverigedemokraterna efter valet 2022 riskerar att föra Sverige i ickedemokratisk riktning. För sakens skull omfamnar vi här idén att Sverige av i dag skulle vara en demokrati, vilket inte är sant. Sverige är en demokratur – en liberal demokrati – vilket innebär att ”värdegrunden” och det politiskt korrekta är grunden, inte medborgarnas frihet. Med det konstaterat kan vi gå vidare.

Socialdemokraterna är den djupa staten

Socialdemokratin är inte en politisk ideologi som handlar om realpolitisk styrelse av ett Sverige som vilar på en fast grund. Snarare är det partiets mål att vara denna grund. Kyrkan ska bort, samt kungahus och idén om ett svenskt unikt folk. Med tiden ska alla andra politiska partier också försvinna och kvar ska bara Socialdemokratiska Arbetarpartiet (SAP) stå i all sin prakt. Socialdemokraterna har ett religiöst sanningsanspråk och har sett till att ordna med djupa försänkningar i de breda folklagren genom föreningslivet.

Det viktiga för SAP är makten och den har de haft i snart hundra år. Under åren har partiet utövat inflytande vare sig de haft regeringsmakt eller inte. Genom att tillsätta sina egna på de viktigaste posterna inom statlig administration, genom vänskapen med näringslivet och Wallenberg samt genom fackförbund och närvaro från föreningar på kvartersnivå och uppåt har de kunnat hålla sin kurs även om regeringsmakten tillhört några andra en tid.

SAP är den djupa staten i Sverige och för dem gäller makten framför allt.

Skakade och sargade och farliga

SAP har dock fått se sitt inflytande över Sverige och svenskarna minska … och minska … och minska. Inte ens den tidigare självklara rollen som det största partiet är självklar längre. Socialdemokratin är i dag ett gammalt lejon som inte förstår sin omvärld och trängs allt mer in i ett hörn.

Vad är inträngda djur? Farliga. Samma gäller Socialdemokraterna. De vanliga knepen har inte fungerat. Att kalla motståndarna för rasister och fascister har inte hjälpt, inte heller klassisk skyldig-genom-samröre-teknik. I världen av i dag – som den ser ut och fungerar – är utrymmet för S begränsat.

Därtill kan man inte längre – som under åren som gått – kunnat sminka den gris som är faktiska resultat av socialdemokratisk politik. Detta inser partiet och de förbereder sig på att kunna behålla makten i alla fall.

Statskupp planeras

Den uppskruvade retoriken från SAP:s företrädare är tydlig, så också krav på nya lagar mot politiska motståndare. Och under pandemin har regeringen Löfven de facto upphävt den centrala medborgerliga demonstrationsrätten. Så länge S vill kan folket inte göra sin röst hörd på gator och torg.

Och så var det detta med att en regering ledd av moderaterna hotar demokratin. Här måste vi förstå konsekvenserna av det som sägs, vilket är att en socialdemokratisk valförlust inte är ett alternativ för partiet, dess medlemmar och hela den maktapparat som partiet kontrollerar.

Väpnad kamp är aldrig långt borta för Socialdemokraterna. Fråga Juholts talskrivare, marxisten och SAP-medlemmen Daniel Suhonen (i dag chef för tankesmedjan Katalys) som i en debatt 2015 var tydlig med hur han som reformistisk socialdemokrat såg på vapenkamp:

”Jag vill ha en politik där man varje morgon kan bidra till ett socialistiskt samhällsbygge och blir det att ta upp Kalashnikoven och skjuta – då gör vi det. Men innan dess kan vi inte vänta i studiecirklar. Utan vi kan väl bygga lite järnvägar, bostäder och försvara de offentliganställda. Och låt oss göra det tillsammans. Jag är med i revolutionen om vi gör lite reformism först.”

Så långt är man beredd att gå i SAP och partiet har under alla år obrytt stöttat marxistiska terrorgrupper världen över.

Exakt hur denna statskupp man planerar om valresultatet 2022 inte faller S på läppen är svårt att säga. Vapenskrammel är nog inte första alternativet. Från USA och presidentvalet har man lärt en hel del misstänker jag och med tanke på att Socialdemokraterna odlat goda kontakter med big-tech finns det allierade också där.

Svensk borgerlighet är – precis som USA:s konservativa – värdelösa och själva en del av vänstervridningen. De ser – precis som jag – vad som är på gång, men de är för ängsliga för att svara med emfas. ”Sorgligt” var Moderaternas partisekreterares kommentar till SVT. Inte ens SD talar ur skägget och avslöjar SAP för vad de är och vad de uppenbart planerar.

Därför – kära läsare – åligger det dig och mig att göra det. Gör vi det ordentligt, klart och tydligt, så kan det mycket väl vara så att vi därmed avstyr hela saken. Det är vad jag hoppas på. Låt därför inte Socialdemokraterna planera i lönndom. Dra fram deras kuppmakarplaner i ljuset.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.