Flygande start för de fria svenskarnas radiokanal

I måndags lanserades Radio Svegot, en nätradio för fria svenskar som sänder dygnet runt.

Det har varit många långa arbetsdagar och nätter de senaste veckorna för att få igång vår nya storsatsning Radio Svegot, och nu när kanalen är igång så handlar mycket om att se till att allt flyter så smidigt som möjligt, lära sig av eventuella misstag och fortsätta bygga.

Det är så klart dels kul att driva detta projekt, men det är också nödvändigt. Fria svenskar behöver ett alternativ till så väl vänsterblivna public service som den urbota korkade kommersiella skräpradion. I dagarna har det talats mycket om den somaliska gangsterrappren ”Yasin Byn” som sitter häktad för kidnappning, men som ändå spelas för fullt i P3 och på andra ställen. 

För oss i Det fria Sverige räcker det dock inte med att klaga eller anmärka på att något är fel. Istället väljer vi att se vad vi kan göra för att förändra, förbättra och avancera. Precis som att vi drog igång projektet med Svenskarnas hus när nationalister förbjöds hyra lokaler, precis som vi skapat vårt eget social nätverk på Fria Svenskar när folk stängdes av från Facebook, precis som vi skapat Sveriges enda nationalistiska tidskrift.

I måndags lanserades Radio Svegot - en kanal för fria svenskar som sänder dygnet runt. Det har varit en flygande start, med massor av intressanta program, inspirerande musik och involverade lyssnare.

Radio Svegot var ett naturligt att steg att ta, och nu när kanalen lanserats kan vi bit för bit få allting på plats. I dagsläget sänder vi musik dygnet runt, och minst åtta gånger i veckan sänds intressanta program med kommentarer, analyser och underhållning. 

I kväll 20:00 är det premiär för ett helt nytt program, nämligen Veckans hädelser med Frodi Midjord och Ludvig Delin, och de kommer i denna direktsändning ta tag i en riktigt kontroversiell fråga direkt. Så här beskriver de själva kvällens program:

”Demokratin är den heligaste kon i det moderna västerlandet. Det får inte kritiseras eller ifrågasättas. Ikväll kommer Frodi Midjord och Ludvig Delin göra det man absolut inte får göra i Sverige 2021. De kommer såga demokratin.”

Kom gärna in och lyssna på radion, kolla in tablån, chatta med andra lyssnare etc. Framförallt: Hjälp till att sprida ordet om att det nu finns ett alternativ till skräpet många tvingas stå ut med. Tycker du att projektet är vitkigt? Se till att du eller någon du känner tecknar en prenumeration på Svegot Plus: Dels får du tillgång till hela vårt arkiv av över 500+ podcasts, men du är framförallt med och stöttar Sveriges enda radiokanal för fria svenskar. Vi har inga stora sponsorer eller finansiärer, utan det är bara möjligt tack vare ditt stöd.

Nu bygger vi vidare!

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.