Fira nationaldagens och midsommar i Svenskarnas hus i Älgarås

Det fria Sverige bjuder traditionsenligt in till firande av nationaldagen den 6 juni och midsommarafton den 24 juni. Anmälningen, som är kostnadsfri, har nu öppnat.

Den 6 juni 1523 kröntes Gustav Vasa till kung av Sverige och befriade oss från den danska ockupationen. Om detta skriver Jalle Horn förtjänstfullt i artikeln ”Gustav Vasas befrielsekrig – bakgrunden till den 6 juni”. 499 år senare firar vi traditionsenligt nationaldagen i Svenskarnas hus i Älgarås, och bjuder in alla medlemmar med vänner att delta.

Du kan nu anmäla dig och dina vänner till evenemanget, helt utan kostnad. Notera att du måste vara medlem för att boka platser, men du kan boka så många du önskar och ta med dig vänner som ännu inte är medlemmar i föreningen.

Om du inte kan delta på firandet i Svenskarnas hus så hålls också lokala firanden i Västerås och Göteborg.

Läs mer och anmäl dig till nationaldagsfirandet i Svenskarnas hus här!

Förra årets midsommarfirande blev en stor succé, och det här året arrangeras ett nytt midsommarfirande i och kring Svenskarnas hus av kommunföreningen ”DFS Norra Skaraborg”. Medlemmar från hela landet är välkomna att anmäla sig, även detta helt kostnadsfritt, och ta med sig vänner och bekanta som ännu inte är medlemmar.

Läs mer och anmäl dig till midsommarfirandet här!

Till alla evenemangen är det begränsat antal platser, och ju tidigare du anmäler dig desto enklare blir det för de som arrangerar att göra ett så bra firande som möjligt.

Vi ses i Svenskarnas hus!

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.