Extrainsatt digitalt medlemsmöte den 16 mars

Med anledning av coronaviruset covid-19:s spridning i världen har Det fria Sverige valt att ställa in ett par evenemang alternativ göra dem digitala. Nu kallar föreningen till extrainsatt digitalt medlemsmöte den 16 mars.

Mötet ämnar till att dels ge styrelsens bild av läget, men också kunna svara på frågor och funderingar från medlemmarna. Förhoppningen är också att kunna utarbeta en strategi för hur vi arbetar framöver.

Dessutom är mötet ett test av mjukvaran för årsmötet, och därmed ett utmärkt sätt för dig att bekanta dig med den till skarpt läge den 28 mars.

För att delta på medlemsmötet måste du vara medlem i föreningen, samt förhandsregistrera dig på mötet. Mer information om mjukvaran samt registrering finner du på vår medlemsplattform friavenskar.se.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Mars 2020

    Stora delar av övervåningen gjordes klar i februari, men nu ska vi få klart toalett- och duschmöjligheter där också. Dessutom kommer de nya rummen behöva möbleras. Samtidigt fortsätter insamlingen för att kunna finansiera fasad- och fönsterbytet som vi vill göra till sommarn, tillsammans med byggande av altanen. Allt som samlas in över målet på 50 000 kronor öronmärks till nästa Svenskarnas hus.
    21 878 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?