Ert samhälle ruttnar – vi bygger ett nytt

En bomb detonerar utanför ett flerfamiljshus i Höganäs. Samtidigt åtalas en gangster som just prisats av statsradion. Men gemene svensk somnar om.
Dystert land

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

Det smäller i Höganäs. Ett 40-tal personer evakueras. Det blev en nyhet på morgonen. Men om några dagar är det snart glömt. Inte för de 40 evakuerade. För dem kommer explosionen att leva vidare. Ett bombdåd riktat mot sitt hus kommer man inte över på nolltid.

Importerad brottslighet

Sannolikt kan detta kopplas till den organiserade brottsligheten. Det är inte det första bombdådet som drabbar oskyldiga, och sannolikt inte det sista. Den organiserade brottsligheten är en etablerad del av det svenska samhället och finns i allt fler svenskars medvetande.

Samma dag åtalas P3:s favoritartist, rapparen Yasin, för inblandning i kidnappningen av rapparen Einar. Han är en av ett 30-tal personer som misstänks för en lång rad brott. Bland åtalspunkterna finns mordförsök och grova vapen- och narkotikabrott. Men man måste ju skilja på handling och person. Man kan vara duktig musiker och kidnappare, enligt P3:s resonemang, även om musiken handlar om den brottsliga livsstilen.

Vi förutsåg detta

Det är svårt att uppröras när man läser om vad som händer där ute i Sverige. Som nationalist har jag i årtionden berättat hur Sverige kommer att se ut. Tillsammans med andra har jag varnat för att multikriminella ligor kommer att växa sig starka, att samhällets ekonomi kommer att försvagas, att svenskar kommer att känna sig otrygga och att vi en dag kommer att bli i minoritet. Vi har vetat om det och ingen kan ha missat våra varningsord.

Men få har brytt sig. Folk har varit nöjda så länge de bott där det inte skjutits och inga bomber sprängts. Har mångkulturen smugit sig på har man flyttat och fortsatt att rösta på Socialdemokraterna eller Moderaterna. Man har grottat ner sig i arbete eller fritidsintressen och tänkt att det nog inte kan bli så illa som vi har sagt.

Sverige har upplevt muslimska terrordåd, skottlossningar bland skötsamma barnfamiljer och mängder av pensionärer har rånats i sina bostäder. Bibliotek, biografer och badhus har blivit lekplatser för invandrargäng där de trakasserar människor som är där av andra skäl än att jävlas med andra. Gatubilden är radikalt förändrad. Skola, sjukvård, äldreomsorg och så vidare är kraftigt försämrad, men kostar allt mer. Men ändå fortsätter majoriteten av svenskarna att rösta på partierna som förstört vårt land.

Det stora uppvaknandet kommer inte

Jag trodde en gång på ett allmänt uppvaknande. När det blir tillräckligt illa kommer många att vakna, trodde jag. Nog har fler vaknat. Men de flesta väljer att titta bort. En bomb exploderar i ett lägenhetshus i Skåne. De som inte bor där bryr sig inte. De som bor i husen intill kan nog tänka att det var tur att det inte var deras hus, och fortsätta rösta på sossarna.

Det allmänna uppvaknandet kommer aldrig att ske. Svenskarna vill ha det så här. De vill gå runt och hoppas på att deras hus inte drabbas nästa gång. De vill bli lite glada om de hör svenska i butiken. De vill sitta i långa vårdköer. De vill arbeta hårt så att staten kan få pengar så de kan mata invandrare. De vill ha det så.

Jag vill det inte. Men istället för att predika för människor som inte vill lyssna drar jag mig undan och bygger mitt eget hem. Jag bygger en bekantskapskrets som drömmer om en annan framtid. Jag organiserar mig med andra svenskar som fått nog av statens svek mot det svenska folket.

Mörkast före gryning

Vi bygger vårt eget. Samhället kommer att rämna. Vi ska göra vad vi kan för att stå kvar. I de flesta religioner talas om pånyttfödelse och att det krävs kaos för att komma dit. Noa byggde sin ark när jorden översvämmades och efter Ragnarök kommer något nytt.

Jag ställer mig vid sidan om det sjunkande skepp som är Sverige AB. Tillsammans med Det fria Sverige blickar jag framåt, bortom regimens misslyckande, bortom mångkulturens fasor. Jag stärks av tanken på att det här mardrömslandet inte kan vara för evigt. Det kommer sluta i kaos. Faktum är att kaoset redan börjat. Vi har hela tiden vetat att mångkulturen inte kan vara för evigt och att den kommer att förstöra sig själv. Vi lever i förstörelsens tid. Efter det kan vi bygga ett nytt samhälle.

Är du med?

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.