Det fria Sverige ställer in evenemang — årsmötet hålls digitalt

Samtliga evenemang från Det fria Sverige i mars månad ställs in men hålls digitalt i de fall där det är möjligt, detta beslutade Det fria Sveriges styrelse under torsdagen med anledning av coronapandemin.
Bild från årsmötet 2019 i Svenskarnas hus

Det fria Sveriges styrelse har under torsdagen hållit ett extrainsatt styrelsemöte för att diskutera vilka åtgärder som bör tas med anledning av den pågående coronapandemin. Beslutet, som tagits enhälligt av styrelsen, innebär att Det fria Sverige stoppar de kommande två evenemangen från föreningen och att man kommer återbesöka beslutet om 14 dagar.

Berörda evenemang

  • Planeringsträffen i Stockholm nu på lördag 14 mars kommer att hållas digitalt. Mer information kommer inom kort.
  • Föreläsningen med Magnus Söderman i Västerås den 21 mars som är inställd. Har du bokat biljett dit kan du självklart få dina pengar tillbaka. Kontakta oss och ange namn och e-post som bokningen gjordes med, och ange ett bankkonto dit vi kan betala.
  • Årsmötet som ska hållas den 28 mars kommer inte ta plats i Svenskarnas hus. Vi arbetar på att ta fram bra digital lösning och återkommer så fort vi vet mer. Har du bokat middag kan du självklart få dina pengar tillbaka. Kontakta oss och ange namn och e-post som bokningen gjordes med, och ange ett bankkonto dit vi kan betala.
  • Svenskarnas hus håller lördagsöppet nu på lördag som vanligt, men med strikta förhållningsorder om handspritning och annat i dörren. Vi förstår människors behov av att träffas på vår plats och kommer därför hålla öppet, men vänligen visa respekt för allas vår hälsa.

Övriga evenemang

Vad gäller andra kommande evenemang så tar styrelsen beslut om det inom kort, men senast om 14 dagar.

Detta är så klart väldigt tråkiga nyheter och vi hoppas att vi så snart som möjligt ska kunna uppta normal verksamhet igen, men ser det som nödvändigt att vidta dessa åtgärder just nu, säger Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.