Det fria Sverige ställer in evenemang — årsmötet hålls digitalt

Samtliga evenemang från Det fria Sverige i mars månad ställs in men hålls digitalt i de fall där det är möjligt, detta beslutade Det fria Sveriges styrelse under torsdagen med anledning av coronapandemin.
Bild från årsmötet 2019 i Svenskarnas hus

Det fria Sveriges styrelse har under torsdagen hållit ett extrainsatt styrelsemöte för att diskutera vilka åtgärder som bör tas med anledning av den pågående coronapandemin. Beslutet, som tagits enhälligt av styrelsen, innebär att Det fria Sverige stoppar de kommande två evenemangen från föreningen och att man kommer återbesöka beslutet om 14 dagar.

Berörda evenemang

  • Planeringsträffen i Stockholm nu på lördag 14 mars kommer att hållas digitalt. Mer information kommer inom kort.
  • Föreläsningen med Magnus Söderman i Västerås den 21 mars som är inställd. Har du bokat biljett dit kan du självklart få dina pengar tillbaka. Kontakta oss och ange namn och e-post som bokningen gjordes med, och ange ett bankkonto dit vi kan betala.
  • Årsmötet som ska hållas den 28 mars kommer inte ta plats i Svenskarnas hus. Vi arbetar på att ta fram bra digital lösning och återkommer så fort vi vet mer. Har du bokat middag kan du självklart få dina pengar tillbaka. Kontakta oss och ange namn och e-post som bokningen gjordes med, och ange ett bankkonto dit vi kan betala.
  • Svenskarnas hus håller lördagsöppet nu på lördag som vanligt, men med strikta förhållningsorder om handspritning och annat i dörren. Vi förstår människors behov av att träffas på vår plats och kommer därför hålla öppet, men vänligen visa respekt för allas vår hälsa.

Övriga evenemang

Vad gäller andra kommande evenemang så tar styrelsen beslut om det inom kort, men senast om 14 dagar.

Detta är så klart väldigt tråkiga nyheter och vi hoppas att vi så snart som möjligt ska kunna uppta normal verksamhet igen, men ser det som nödvändigt att vidta dessa åtgärder just nu, säger Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juli 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft.Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt! Materialet är beställt, ideella arbetare står redo att genomföra det hela under den här sommaren - nu behövs bara din hjälp med finansieringen! Tillsammans gör vi detta möjligt.
    27 545 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?