Det fria Sverige spärrade från Facebook — men vi har alternativ!

Det är valår i år, och därmed intensifieras censuren på sociala medier. Det fria Sverige har inte längre tillgång till Facebook, men vi har massor av alternativ och dessutom tips på hur du kan klara den ökande repressionen.

I veckan har samtliga konton som tagit hand om Det fria Sveriges Facebooksida spärrats av sociala medier-jätten. Det rör sig om så väl ordförande Dan Erikssons personliga konto som ett flertal andra medarbetares, inklusive backupkonton som aldrig funnits av någon annan anledning än att kunna kliva in ifall något sådant här skulle hända.

Det är tydligt att Facebook inte vill ha kvar några företrädare för Det fria Sverige, och även om sidan på Facebook finns kvar så är det nu omöjligt för oss att göra uppdateringar till den — den är alltså de facto död.

Därför ligger nu ett ännu större ansvar på dig att sprida information om Det fria Sverige och våra olika projekt på Facebook, om du fortfarande finns kvar där. Vi har inte längre någon möjlighet, men du kan se till att vi inte tystas.

För att följa Det fria Sveriges arbete rekommenderar vi framförallt vårt nyhetsbrev, vår Telegramkanal och vårt konto på det yttrandefrihetsvänliga alternativet Gab. Vi finns dessutom fortfarande på Twitter.

Valåret inleds som förväntat

Det är valår i år, vilket med största sannolikhet innebär att censuren av dissidenter på sociala medier kommer intensifieras. Det är viktigt att du som fri svensk förbereder dig på det, och använder dig av de yttrandefrihetsvänliga alternativ som finns. Se dessutom till att organisera dig med andra fria svenskar utanför nätet för att på bästa sätt kunna hjälpa varandra när saker och ting blir tuffare.

Som medlem i Det fria Sverige kan du använda dig av vår medlemsplattforma friasvenskar.se, där kan du gå med i en länsgrupp för att få kontakt med andra medlemmar där du bor. Se till att använda forumet och vår medlemschatt maximalt!

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.