Det fria Sverige överlämnade blommor till grekiska ambassaden

Det grekiska gränsskyddet och militären försöker just nu hålla Europas gräns mot ännu en invasion. Det fria Sverige ville visa sin uppskattning genom att överlämna en bukett i Greklands färger till den grekiska ambassaden i Stockholm.

Efter att ha sett filmklipp på hur tappra greker skyddar våra gemensamma europeiska gränser valde medlemmar i Det fria Sverige i Stockholm att samla ihop till en blombukett.

På torsdag förmiddag begav sig sedan en medlem till ambassaden för att överlämna blommorna, som gick de grekiska blåvita färgerna, tillsammans med ett tackkort från föreningen. På kortet uttrycktes vår tacksamhet för grekernas kamp vid gränsen, och vårt stöd till deras arbete. 

På den grekiska ambassaden tog man med glädje emot blombuketten och tackade för stödet.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juli 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft.Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt! Materialet är beställt, ideella arbetare står redo att genomföra det hela under den här sommaren - nu behövs bara din hjälp med finansieringen! Tillsammans gör vi detta möjligt.
    27 545 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?