Det fria Sverige överlämnade blommor till grekiska ambassaden

Det grekiska gränsskyddet och militären försöker just nu hålla Europas gräns mot ännu en invasion. Det fria Sverige ville visa sin uppskattning genom att överlämna en bukett i Greklands färger till den grekiska ambassaden i Stockholm.

Efter att ha sett filmklipp på hur tappra greker skyddar våra gemensamma europeiska gränser valde medlemmar i Det fria Sverige i Stockholm att samla ihop till en blombukett.

På torsdag förmiddag begav sig sedan en medlem till ambassaden för att överlämna blommorna, som gick de grekiska blåvita färgerna, tillsammans med ett tackkort från föreningen. På kortet uttrycktes vår tacksamhet för grekernas kamp vid gränsen, och vårt stöd till deras arbete. 

På den grekiska ambassaden tog man med glädje emot blombuketten och tackade för stödet.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Mars 2020

    Stora delar av övervåningen gjordes klar i februari, men nu ska vi få klart toalett- och duschmöjligheter där också. Dessutom kommer de nya rummen behöva möbleras. Samtidigt fortsätter insamlingen för att kunna finansiera fasad- och fönsterbytet som vi vill göra till sommarn, tillsammans med byggande av altanen. Allt som samlas in över målet på 50 000 kronor öronmärks till nästa Svenskarnas hus.
    19 065 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?