Det fria Sverige och kriget i Ukraina

Det pågår just nu ett krig i Ukraina, vilket påverkat oss alla på olika sätt. Med anledning av detta har frågor riktats till Det fria Sverige om vår åsikt i frågan om det nuvarande kriget och de underliggande konflikterna.

Det fria Sverige är det svenska folkets intresseförening, vi arbetar för att så väl vara svenskarnas röst i debatten men också för att bygga upp parallella strukturer i en allt mer sönderfallande mångkulturell stat. Det ligger därmed utanför Det fria Sveriges arbetsområde att engagera oss i geopolitik, framförallt som vi ändå inte har inflytande över någon stat eller någon möjlighet att i realiteten påverka den.

Vi känner djup empati med alla vanliga, oskyldiga människor som drabbas av krig och sanktioner, och drömmer likt de flesta andra om en värld präglad av fred och frihet. Samtidigt är vi glada att se det djupa engagemang som svenska och europeiska nationalister visar för att hjälpa ukrainska kvinnor och barn på flykt.

Våra mediekanaler kommer fortsätta bevaka och kommentera utvecklingen i öst, men vi som förening ser ingen anledning till ta ställning i den nu pågående konflikten. Vi fokuserar istället på hur vi kan förbättra situationen för svenskar idag och hur vi kan lägga grunden för en svensk gemenskap också om hundra år.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.