Det fria Sverige erbjuder hjälp att handla för dig som är i riskgruppen

Med start i Älgarås med omnejd erbjuder nu Det fria Sverige dig som tillhör någon av riskgrupperna för coronaviruset covid-19 hjälp att handla med mera.

Med start idag har Det fria Sverige satt upp en hjälplinje för svenskar i coronavirusets riskgrupper boende i området kring Svenskarnas hus. Denna kan man kontakta om man behöver hjälp med att handla eller något annat som gör att man måste ha tät kontakt med andra människor, något som inte rekommenderas i dessa pandemitider.

Numret har nu spridits runt om i Älgarås med omnejd med flygblad och plakat.

Föreningen uppmanar nu medlemmar och sympatisörer runt om i landet som inte tillhör riskgrupperna att också upprätta sådan linjer, för att hjälpa de svenskar som i högre utsträckning bör hålla sig inomhus.

Om du är medlem och har möjlighet att fungera som ett sådant ombud, kontakta styrelsen för hjälp med plakat och flygblad som anpassas med dina kontaktuppgifter.

På medlemsmötet på måndag kommer mer av detta att diskuteras. Glöm inte att registrera dig för att kunna delta på mötet.

Vill du veta när våra medlemmar kan hjälpa dig på din ort? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så får du alltid den senaste information direkt i din inkorg.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Senaste tidskriften

Senaste podden

  1. Husfonden – april 2021

    Fasaden är bytt, dörrarna på framsidan är utbytta och samtliga fönster är bytta. Vilket fantastiskt jobb! Det återstår att sätta in ett par nya dörrar på baksidan, och smycka fasaden med lite fin konst. Nästa stora steg är att få klart damtoaletterna, kontoret och dessutom vill vi kunna bygga en terrass lagom till sommaren. Allt detta är möjligt tack vare din hjälp.
    5 212 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?