Den sexuella revolutionen under lupp vid konferens i Stockholm

När Dr. F. Roger Devlins storsäljare "Den sexuella utopin vid makten" nu äntligen getts ut på svenska firades det med konferens och fest i huvudstaden.

Den 27 maj arrangerade Det fria Sverige en releasefest och konferens i Stockholm med anledning av att Dr. F. Roger Devlins storsäljare ”Den sexuella utopin vid makten” äntligen kommit på svenska. Boken ges ut på Logik förlag, som ägs av föreningen, och tar upp ämnen som är alldeles för dåligt diskuterade i Sverige i allmänhet, och i svenska nationellt sinnade kretsar i synnerhet: Den sexuella revolutionens konsekvenser och den sexuella dynamikens påverkan på vårt samhälle.

Ett femtiotal gäster fyllde snabbt upp konferenslokalen för att lyssna till tal och föredrag från inte bara författaren själv, utan också från Logik förlags redaktör Jalle Horn och Ernst Robert Almgren från maskulint.se. De olika föredragshållarnas skilda bakgrunder och expertisområden märktes tydligt i deras anföranden som spände från antikens filosofer till dagens demografiska situation i västerlandet.

Efter talen var det frågestund och nyfikna åhörare diskuterade allt ifrån kristen etik till relationstips och biologi i närmare en timme innan det var dags att avrunda med en boksignering och mingel.

För talarna och ett antal gäster som löst VIP-biljett fortsatte sedan kvällen på en av Stockholms mest anrika restauranger där diskussionerna pågick över borden nästan fram till midnatt.

Vi i Det fria Sverige är glada över att kunna välkomna så prominenta författare och talare till våra evenemang, och stolta över den initierade publik som med sina frågor och funderingar lyfte dagen till en konferens utöver det vanliga.

Vill du se talen i efterhand?

Dr. F. Roger Devlins tal går att se i efterhand för dig som är medlem i Det fria Sverige eller prenumerant på Svea Ting. Vi ämnar också publicera övriga tal framöver.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.