De skenande priserna är politikernas fel — detta måste du göra nu

Priserna rusar på drivmedel, energi och livsmedel. Samtidigt som vi inte får glömma bort vilka det är som försatt oss i den här situationen, måste vi också ta vårt eget ansvar för att vara förberedda på framtiden som det bara är möjligt.

Årtionden av usel politik har lett fram till den situation vi har idag. De skenande priserna på drivmedel, energi och livsmedel skylls nu på kriget i Ukraina, och medan det självklart är en bidragande orsak så är det också ett sätt för politiker att försöka undkomma ansvar.

När nu politikernas febriga drömmar om ”grön omställning” kombinerad med att man gjort Sverige mindre självförsörjande än någonsin slår bakut, är det viktigt att vi inte går på den enkla finten där man försöker lägga över allt ansvar på någon annan.

Nu behövs snabba, kortsiktiga lösningar för att parera en första katastrof: Det totala avskaffandet av skatt på energi och drivmedel vore en sådan. Men det kommer inte lösa problemen långsiktigt; det kräver istället att politiker och andra makthavare byts ut och att Sverige återigen blir så väl suveränt som i så hög grad som möjligt självförsörjande.

Det är valår i år, och politiker kommer lova kronor hit och dit, men låt dig inte luras med i deras teater. Det behövs grundläggande förändringar för att Sverige ska kunna navigera sig igenom den stundande finanskrisen så oskadat som möjligt.

Viktigast är dock att du funderar på hur du kan förbereda dig. Vi ska aldrig förlita oss på att politiker löser våra problem, eller att det sker någon typ av ”massuppvaknande” som leder till att politikerna byts ut. Båda dessa saker vore så klart trevliga, men medan vi hoppas på det bästa måste vi alltid förbereda oss på det värsta.

Se till att organisera dig med andra svenskar där du bor och över hela landet. Se till att vara så förberedd som möjligt; rimliga nivåer av ”prepping” är bara sunt förnuft. Därför vill jag påminna om vår podcast ”Om prepping for dummies” som är minst lika aktuell nu som när den kom ut för två år sedan.

Se nu till att ta hand om dig själv och de runtomkring dig. Vårt folk har gått igenom de allra värsta vedermödor; betydligt värre än vad vi riskerar genomlida den kommande tiden. Du måste vara stark. För din egen skull, för din familjs skull, för ditt folks skull.

Vi kommer klara det här, och ju bättre förberedda vi är, desto smidigare kommer det att gå!


Fria Svenskars Nyhetsbrev — Missa inget viktigt!

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!
    296 501 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.