Dags att nominera kandidater till styrelsen!

Vill du kandidera till föreningens styrelse, eller nominera någon annan? Nu är det dags!

I mars nästa år håller föreningen årsmöte. Det kanske kan kännas som en lång tid, men redan nu är det dags att nominera kandidater till ledamöter av styrelsen, rollen som ordförande samt revisor. Det är även dags att nominera kandidater som ska sitta i valberedningen.

För en levande förening är det viktigt att många hjälper till, och genom att sitta i styrelsen eller ha en annan förtroendepost får du inte bara möjlighet att påverka i det löpande arbetet, utan du ser också till att fylla på föreningen med ny energi och nya sätt att se på verksamheten.

Samtliga nomineringar måste vara valberedningen eller föreningsstyrelsen tillhanda senaste den 1 december 2023. Om du nominerar någon annan är det viktigt att den personen tillfrågas och svarar ja på en nominering. Är personen inte tillfrågad blir nomineringen inte giltig. Du kan självklart också nominera dig själv. 

Nomineringar till styrelsen, ordförandeposten samt revisor skickas till valberedningen på valberedning@detfriasverige.se

Nomineringar till valberedningen skickas till föreningsstyrelsen på styrelsen@detfriasverige.se.

Vi ser fram emot att behandla era nomineringar. Skicka gärna in dem så snart det går för att underlätta vårt arbete!

Valberedningen
Föreningsstyrelsen

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.