Bombdåd i Göteborg ger Det fria Sverige rätt igen

Göteborg skakas åter av ett bombdåd, och det blir allt mer tydligt att stat och polis helt tappat greppet kring den importerade brottsligheten. Detta är en del av Det fria Sveriges analys, och varför vi svenskar måste organisera på helt andra sätt än tidigare.

Tidigt i morse skedde vad media kallar för en explosion, men som snarare verkar kunna beskrivas som bombattentat, mot ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ett par dussin personer uppges ha skadats, varav åtminstone fyra allvarligt.

Än så länge är man inte säker på motivet, men det finns trovärdiga uppgifter om att en polisman som vittnat i en rättegång mot utlänningar i ett kriminellt gäng. Detta bara några månader efter att en ung svensk polisman avrättades på öppen gata i samma stad av en utlänning.

Våra tankar är så klart med de drabbade och deras anhöriga, men vi måste också konstatera att vi återigen får rätt i vår analys av framtiden.

Den svenska staten, som vi brukar referera till som Sverige AB eftersom den slutat vara en svensk nationalstat, tappar allt mer greppet kring den importerade gäng- och klankriminaliteten. Det vi ser nu är tyvärr bara en början, och statens våldsmonopol kommer förlora makten i allt fler områden så länge mångkulturen får fortsätta breda ut sig.

Det är viktigt att konstatera detta, men det är inte tillräckligt. För en svensk framtid räcker det inte med att gnälla, eller att naivt hoppas att politiker ska lösa problemen åt oss. Istället måste vi svenskar organisera oss och förbereda oss och kommande generationer för en framtid som ingen av oss önskar, men som tyvärr verkar ofrånkomlig.

Vi i Det fria Sverige organiserar tusentals svenskar, vi skapar svenska bostadsområden, företagarnätverk, arbetsförmedling, sociala kontaktytor och arbetar aktivt med upplysningsarbete och opinionsbildning.

Vi behöver dig för att bli ännu starkare, men sanningen är också den att du behöver oss. Bli en del av Det fria Sverige i dag, för vare sig du gör det som passiv stödmedlem eller om du engagerar dig så kan du vara med och göra skillnad, samtidigt som du får möjlighet att bli en del av en tryggare, svenskare framtid redan i dag.

Två klipp som förklarar vad som måste göras

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.