Bojkotta SAS till de ber om ursäkt för sin svenskfientlighe

Det svenska folkets intresseförening uppmanar till bojkott av SAS efter deras svenskfientliga reklamkampanj.

Flygbolaget SAS, som till del ägs av den svenska staten, har lanserat en ny reklamfilm som påstår att det inte finns något skandinaviskt, utan att allt har kommit utifrån. Vi känner igen det absurda påståendet från Fredrik Reinfeldts nu ökända tal där han påstod att ”ursvenskt är bara barbariet, resten av utvecklingen har kommit utifrån”.

Förutom att det så klart är felaktigt och att det verkar som att man inte förstår vad en kultur är eller hur den odlas, så är det uppenbart att man gör detta för att attackera skandinavernas och svenskarnas nationella identitet.

Som det svenska folkets intresseförening ser vi med stor avsky på SAS reklamfilm och det budskap om självhat de försöker trycka på vårt folk. Det är inte ett litet snedsteg, det är en fullskalig attack på vårt folk och det kan aldrig accepteras.

Det fria Sverige manar därför till bojkott av SAS fram tills att de ber om ursäkt för sin svenskfientlighet och lovar bot och bättring. Vi uppmanar också alla våra medlemmar och sympatisörer att kontakta SAS och förklara sitt missnöje med dem, och göra det tydligt för dem att vi inte accepterar svenskfientlighet.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.