Bojkotta SAS till de ber om ursäkt för sin svenskfientlighe

Det svenska folkets intresseförening uppmanar till bojkott av SAS efter deras svenskfientliga reklamkampanj.

Flygbolaget SAS, som till del ägs av den svenska staten, har lanserat en ny reklamfilm som påstår att det inte finns något skandinaviskt, utan att allt har kommit utifrån. Vi känner igen det absurda påståendet från Fredrik Reinfeldts nu ökända tal där han påstod att ”ursvenskt är bara barbariet, resten av utvecklingen har kommit utifrån”.

Förutom att det så klart är felaktigt och att det verkar som att man inte förstår vad en kultur är eller hur den odlas, så är det uppenbart att man gör detta för att attackera skandinavernas och svenskarnas nationella identitet.

Som det svenska folkets intresseförening ser vi med stor avsky på SAS reklamfilm och det budskap om självhat de försöker trycka på vårt folk. Det är inte ett litet snedsteg, det är en fullskalig attack på vårt folk och det kan aldrig accepteras.

Det fria Sverige manar därför till bojkott av SAS fram tills att de ber om ursäkt för sin svenskfientlighet och lovar bot och bättring. Vi uppmanar också alla våra medlemmar och sympatisörer att kontakta SAS och förklara sitt missnöje med dem, och göra det tydligt för dem att vi inte accepterar svenskfientlighet.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juli 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft.Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt! Materialet är beställt, ideella arbetare står redo att genomföra det hela under den här sommaren - nu behövs bara din hjälp med finansieringen! Tillsammans gör vi detta möjligt.
    27 545 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?