Årsmötet framflyttat – här är den ekonomiska berättelsen för 2019

Årsmötet är framflyttat till (minst) den 2 maj, men den ekonomiska berättelsen för 2019 går nu att ta del av.

Som beslutat på senaste medlemsmötet skjuts årsmötet fram preliminärt den 2 maj. Senast två veckor innan dessa måste beslut tas om årsmötet kan hållas eller skjutas fram ytterligare.

Anledningen är helt enkelt det minst sagt osäkra läget där styrelsen meddelade att det är omöjligt att i dagsläget skriva en verksamhetsplan eller budget, samt att alla motioner kommer behöva bordläggas då de inte kan behandlas.

Den ekonomiska berättelsen för 2019 är dock färdig och publiceras därför idag här som det var sagt. Har du frågor eller funderingar kring den ekonomiska berättelsen som du inte vill vänta med till årsmötet, går de utmärkt att ställa vid det digitala medlemsmötet den 29 mars.

Du kan ladda ned den ekonomiska berättelsen på vår medlemsplattform FriaSvenskar.se. Den innehåller så väl balans- som resultatrapport som revisionsberättelse.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juni 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft. Bygglovet är inskickat och vi står i startgroparna. Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt!
    3 700 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?