Årsmötet framflyttat – här är den ekonomiska berättelsen för 2019

Årsmötet är framflyttat till (minst) den 2 maj, men den ekonomiska berättelsen för 2019 går nu att ta del av.

Som beslutat på senaste medlemsmötet skjuts årsmötet fram preliminärt den 2 maj. Senast två veckor innan dessa måste beslut tas om årsmötet kan hållas eller skjutas fram ytterligare.

Anledningen är helt enkelt det minst sagt osäkra läget där styrelsen meddelade att det är omöjligt att i dagsläget skriva en verksamhetsplan eller budget, samt att alla motioner kommer behöva bordläggas då de inte kan behandlas.

Den ekonomiska berättelsen för 2019 är dock färdig och publiceras därför idag här som det var sagt. Har du frågor eller funderingar kring den ekonomiska berättelsen som du inte vill vänta med till årsmötet, går de utmärkt att ställa vid det digitala medlemsmötet den 29 mars.

Du kan ladda ned den ekonomiska berättelsen på vår medlemsplattform FriaSvenskar.se. Den innehåller så väl balans- som resultatrapport som revisionsberättelse.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – September 2020

    Det stora fasadbytet är så gott som klart, men småfix kommer göras under september månad. Denna jätteinvestering har tömt husfonden, och istället har pengar tagits från föreningens övriga kassa - något vi hoppas kunna betala tillbaka genom fortsatt insamling. När fasaden är klar är det dags att börja titta på så väl kontoren på övervåningen som är den enda delen av den våningen som inte är renoverade, samt gymmet i källaren. Detta är möjligt tack vare massor av ideell arbetskraft, men också tack vare de som stödjer Husfonden och ser till att vi har råd att köpa in material och utrustning som behövs.
    23 526 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?