Årsmötesprotokoll och nya medlemstidningen publicerade

Den 19 mars höll föreningen Det fria Sverige årsmöte i Svenskarnas hus i Älgarås. Nu finns protokollet att ta del av, tillsammans ett nytt nummer av medlemstidningen Svensk Strävan.

Efter två år av digitala årsmöten var det åter dags för ett årsmöte på plats i Svenskarnas hus, och totalt 42 röstberättigade medlemmar deltog för att dels göra ett bokslut över året som gått och bestämma föreningens riktning det kommande året.

Vid en del av motionerna uppstod fruktsamma diskussioner, och många medlemmar ville dela med sig av sina åsikter. I slutändan röstades enbart styrelsens proposition igenom, och samtliga motioner röstades ned, vilket ledde till en del fniss och skämt om att ”allt är i sin demokratiska ordning”.

Vi fick även tacka Rolf för hans arbete som revisor sedan föreningens grundande, och som ny revisor valdes Tom av ett enhälligt årsmöte.

Dan Eriksson omvaldes till ordförande för ytterligare ett år, och Robin Holmgren valdes in som styrelseledamot. Holmgren var med i föreningens allra första styrelse, men har de senaste åren inte varit aktiv i styrelsen. Han ersätter Marcus Follin som behöver få tid att arbeta med andra projekt.

Det fullständiga protokollet kan laddas ned av alla medlemmar via medlemsplattformen Fria Svenskar. Där finns också det nya numret av medlemstidningen Svensk Strävan.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.