Är du beredd att ge svenskfientligheten motstånd?

Daniel Wretström mördades av ett mångkulturellt gäng en kall natt för exakt 20 år sedan. Sedan dess har svenskfientligheten skördat många fler offer. Det är hög tid att svenskarna organiserar sig och vänder utvecklingen, menar Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

I dag är det tjugo år sedan den unga svenska nationalisten Daniel Wretström mördades i Salem utanför Stockholm. Han var varken den första, och tyvärr inte heller den sista, svensken att mördas av ett mångkulturellt gäng. Inte heller var det den första, eller den sista, gången som mordet på en ung svensk i det närmaste tegs ihjäl i media.

Men mordet på Daniel Wretström föll aldrig i glömska. Bara dagar efter mordet samlades runt tusen svenskar vid det dike där den långa, tortyrliknande misshandeln hade avslutats genom att Khaled Odeh (numer Yasin Winnerius) skar av honom halsen. 

Mer om så väl personen Daniel som mordet på honom och de stora minnesmanifestationerna som pågick i tio år efter hans död finns i dag att läsa på vår tidskrift Nationalistens hemsida.

Manifestationens stora metapolitiska gärning var att man lyfte fram och populariserade begreppet svenskfientlighet. Som vi alla vet så är det så att det vi inte har ord för kan vi inte heller tänka, men tack vare Salemfondens idoga arbete med att sprida information om svenskfientligheten är det idag ett begrepp som används i bland annat Sveriges riksdag.

När vi så här tjugo år senare kan se tillbaka på utvecklingen kan vi tyvärr konstatera att fler borde ha lyssnat på de tusentals svenskar som samlades i Salem för att minnas Daniel Wretström och protestera mot svenskfientligheten. Istället har massinvandringen fått accelerera, och i dess spår har svenskfientligheten brett ut sig ännu mer. Två decennium efter mordet som borde ha fått upp allas ögon för svenskfientligheten är istället svenskfientligheten institutionaliserad.

Aldrig tidigare har det varit så viktigt med en intresseförening för svenskarna, och Det fria Sverige ämnar att under nästa år sätta mer fokus på svenskfientligheten och sätta press på de som sprider och möjliggör den. 

Hjälp oss slåss mot svenskfientligheten. Bli medlem i föreningen eller stöd oss ekonomiskt om du har möjlighet. Sprid ordet om vår existens i sociala medier och uppmana dina vänner att ta ställning. 

Svenskarna måste organisera sig och vägra acceptera svenskfientligheten var än den visar sitt fula tryne. Så upp med den knutna näven ur fickan och höj den med oss istället.

Specialsändning med anledning av tjugoårsdagen

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

Vinterhjälpen

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.