Anmäl dig till föreningens digitala årsmöte

På grund av coronakrisen har årsmötet blivit uppskjutet, och måste dessutom hållas digitalt. Nu har registreringen öppnat och alla som vill delta måste anmäla sig.
Bild från årsmötet 2019 i Svenskarnas hus

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ, och då vi så väl granskar föregående år som drar upp planerna för det kommande.

Årets årsmöte blir lite annorlunda på grund av den pågående coronapandemin. Vi kommer att hålla årsmötet digitalt, men de flesta frågor ska kunna avhandlas utan större problem trots de minst sagt annorlunda förhållandena.

Som tidigare beslutats på medlemsmötet hålls årsmötet den 2 maj med start klockan 12. För att delta på årsmötet måste du vara medlem och du måste förhandsregistrera dig. All information om hur du deltar finns på medlemsplattformen friasvenskar.se.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – januari 2021

    Fasaden är bytt, dörrarna på framsidan är utbytta och samtliga fönster är bytta. Vilket fantastiskt jobb! Det återstår att sätta in ett par nya dörrar på baksidan, och smycka fasaden med lite fin konst. Nästa stora steg är att få klart damtoaletterna, kontoret och dessutom vill vi kunna bygga en terrass lagom till sommaren. Allt detta är möjligt tack vare din hjälp.
    11 401 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?