Anmäl dig till föreningens digitala årsmöte

På grund av coronakrisen har årsmötet blivit uppskjutet, och måste dessutom hållas digitalt. Nu har registreringen öppnat och alla som vill delta måste anmäla sig.
Bild från årsmötet 2019 i Svenskarnas hus

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ, och då vi så väl granskar föregående år som drar upp planerna för det kommande.

Årets årsmöte blir lite annorlunda på grund av den pågående coronapandemin. Vi kommer att hålla årsmötet digitalt, men de flesta frågor ska kunna avhandlas utan större problem trots de minst sagt annorlunda förhållandena.

Som tidigare beslutats på medlemsmötet hålls årsmötet den 2 maj med start klockan 12. För att delta på årsmötet måste du vara medlem och du måste förhandsregistrera dig. All information om hur du deltar finns på medlemsplattformen friasvenskar.se.

Dela detta du med

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på telegram
Telegram
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email

Vår senaste tidskrift

  1. Husfonden – Juni 2020

    Den största investeringen sedan husköpet är på gång - fasad, fönster och dörrar ska bytas ut ge Svenskarnas hus ett fantastiskt lyft. Bygglovet är inskickat och vi står i startgroparna. Den nya fasaden kommer gå i nationalromantisk stil - röd träfasad med svarta och gröna detaljer. Hjälp till att göra detta möjligt!
    3 700 kr insamlat av målet på 50 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.

BLI EN DEL AV OSS

Över 20 000 är redan med på vårt nyhetsbrev. Vad väntar du på?