Alla hör hemma – men inte här

Det finns inga hållbara argument för massinvandringen till Sverige. Däremot finns det en hel del emot, varav du kanske finner några nya här.

Denna artikel är skriven av en av våra medarbetare, och representerar inte nödvändigtvis föreningens officiella ståndpunkt. Om du letar efter officiella uttalanden kan du klicka här.

Sverige låter cirka 100000 personer flytta in varje år. I norra Europa – Norden, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Storbritannien hör väl till de generösaste länderna – kan vi nog räkna med att säkert en miljon människor får bosätta sig varje år, kanske ännu fler. Då räknar vi flyktingar, anhöriginvandrare, arbetsinvandrare, insmugglade och vad det nu finns för kategorier. De allra flesta av dem kommer från sydländska länder: Afrika, Mellanöstern, södra Asien. De är således relativt mörka i hyn.

Minimal invandring det enda rimliga

En grundläggande nationalistisk inställning är att för vår ras och kulturs skull borde ett minimum av människor från de områdena tillåtas invandra i Sverige (och Europa). Nästan en miljon personer i Sverige räknas som muslimer. Det gör islam mer eller mindre redan till landets största religion eftersom antalet troende kristna sjunker drastiskt för var år. Ifall raserna alltmer möts över giftasgränsen kommer den svenska folkstammen att tunnas ut. En glutt på statliga och kommunala infoblad samt väldigt mycket reklam visar vilket håll myndigheter och företag vill att det ska åt. Vi vet också hur det moderna samhället hopplöst förlorar traditionell kultur. Den processen sker förstås desto snabbare ju mer multikulti trycks på folket.

För bevarandet av svensk ras och kultur bör således invandringen hållas på ett minimum. Det gäller även ekonomiskt välstånd. Det är allmänt bekant att massinvandringen har varit en gigantisk minusaffär. Det gäller inte bara Sverige. Önskar man bevara välstånd och välfärd, då måste invandringen dras ned till ett minumum.

Också för invandrarnas skull

Men också för invandrarnas skull. Särskilt invandrare från icke-västerländska länder. Eftersom de har svårast att anpassa sig till svensk kultur (ingen har sagt att det är lätt) kommer de att starkast bidra till urgröpningen av svensk kultur och ekonomi. Det är inte så kul att axla den skulden, särskilt inte om samhället blir sämre och sämre hela tiden.

Vi har sett hur kriminaliteten har ökat markant de senaste decennierna, trots alla försök att putsa siffrorna. Vi vet att våldet i Sverige var större på 1700-talet, men vi talar här om en modern stat. Det är onekligen så att invandrare står för en stor del av kriminaliteten i dagens Sverige. Det är inte svårare än att det är en del av svårigheten och oviljan att anpassa sig till den nya boplatsen. Många invandrare dras helt naturligt till kriminalitet för att de inte vill eller klarar av att finna en naturlig plats i det nya samhället. Det finns ingen välvilja i världen som kan råda bot för sådant. Med den ökade kriminaliteten i samhället urgröps sedan samhället än mer.

Invandringen och hälsan

Det finns också ett mycket aktuellt skäl till att invandrare från södra halvklotet inte borde invandra till Sverige – eller andra länder på norra halvklotet. I alla fall inte om de råkar vara mörka i hyn. Ett av de viktigaste skyddsmedlen mot corona är inte vaccinen som sprutas in i människorna runt om på vår planet. Enligt ledande virologer och vaccinforskare tycks det förhålla sig tvärtom. Det kanske viktigaste skyddet mot corona – och många andra virus- och bakteriesjukdomar – är naturligt vitamin D i kroppen.

Vitamin D får man av solljus. Vi på norra halvklotet som är ljusa i hyn är anpassade efter att ta upp vitamin D på sommarhalvåret, för på vintern fungerar det av naturliga skäl mycket trögt. Därför är alla säsongssjukdomar snyggt placerade på vinterhalvåret. Mörk hy gör det drastiskt svårare för kroppen att på våra breddgrader suga i sig tillräckligt mycket D-vitamin. Det är den enkla förklaringen varför så många mörkhyade ligger på IVA. Överviktiga av alla färger drabbas också, ja, men det är på grund av att fetma inte låter D-vitaminet lagras i kroppen på erforderligt sätt.

För hälsans och vårdapparatens skull således är massinvandring av mörkhyade människor något mycket dåligt. De blir lättare sjuka på våra breddgrader. Så finurlig är naturen, nationalistiskt lagd som den är. Var och en ämnad för sin plats på jorden.

Dela detta du med

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Senaste uppdateringarna

Senaste podden

  1. Husfonden – Fastighet två!

    Äntligen är det dags för fastighet nummer två! Hjälp vår insamling för att fortsätta etablera Det fria Sverige och Svenskarnas hus runt om i landet!

    297 251 kr insamlat av målet på 600 000 kr

Bli en del av
en svensk framtid

Bli medlem i Det fria Sverige idag och var med och bygg ett alternativ till den sönderfallande mångkulturella staten.